Over ons

Groepsaccommodatie vakantiehuis Giethoorn
Geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen

“De Rietstulp” is gelegen in het hart van het mooie dorp Giethoorn, in het nationaal park “de Weerribben-Wieden” in de kop van Overijssel, op een steenworp afstand van de historische dorpskern. “De Rietstulp” is een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is en u natuurlijk heerlijk kunt dineren.

Café Restaurant De Rietstulp

Bij “De Rietstulp” kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of een a la carte diner en verzorgen wij diverse arrangementen en feesten voor een gezellige middag, dag of avond uit met collega’s, vrienden of familie. Tevens biedt “De Rietstulp” ook diverse themafeesten aan als aanvulling op een dag uit, of als leuke feestavond.

“De Rietstulp” is een belevenis zowel in de zomer als in de winter, waarbij het water een hele grote rol speelt, maar er valt ook bij mindere weersomstandigheden genoeg te beleven. De ideale plek in Giethoorn voor een heerlijk dagje uit!

Voor bedrijven of busmaatschappijen die ons willen opnemen in hun programma`s en brochures, zijn er diverse mogelijkheden. Klik hier om ons een mail te sturen voor informatie.

Faciliteiten
Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging
Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving
Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Delen